Albo
Spedalsø Torv 5
8700 Horsens
Telefon: 75 62 29 11
E-mail: post@(Slet parentes og indhold!)albo.dk
CVR-nr.: 39613018

Min husleje på Betalings Service, hvem betaler jeg til i juni md.?Tidligere Odinsgaard lejer læs her

 
INFORMATION TIL BEBOERE HOS TIDLIGERE ODINSGAARD
 
Odinsgaard har ved sammenlægning med AAB af 1938 Horsens - til nu Albo - fået ændret PBS-aftalen ved Nets. I den forbindelse sendte vi et brev om "samtykke til flytning af PBS" til de beboere, hvor huslejen var tilmeldt Betalings Service. Vores beboere har i stor udstrækning sendt deres samtykke, og dermed er Betalings Service blevet videreført for de fleste beboere. Albo vil gerne hermed sige stor Tak for beboernes tilbagemelding.
 
Af praktiske årsager har vi valgt at bruge den PBS-aftale fremover, som har været i forvejen hos AAB af 1938 - Horsens. Da vi nu er slået sammen til én boligforening - Albo, skal vi kun bruge én PBS-aftale - og det bliver således aftalen fra AAB.
 
Vi ligger pt. i en ansøgningsproces ved Nets, da vi selvfølgelig skal have ændret aftalen fra AAB af 1938 Horsens - til nu Albo.
 
Og derfor har du måske bemærket, at der på din huslejeopkrævning står, at du betaler husleje til AAB af 1938 - Horsens.
 
Det er således en information, der bliver rettet snarest muligt til Albo.
Huslejeopkrævning for juni måned, her står der så AAB af 1938 - Horsens som beløbsmodtager, da ændringen ikke er helt på plads endnu. Men du kan roligt lade betaling af huslejen gå igennem, din husleje betales alligevel til det rigtige sted.
 
 
Albo beklager din ulejlighed, hvis du har været i tvivl i forbindelse hermed.
 
Med venlig hilsen
Albo

 

Til oversigten