Andelsboligforeningen Odinsgaard
Spedalsø Torv 5
8700 Horsens
Telefon: 75 62 29 11
E-mail: post@(Slet parentes og indhold!)odinsgaard.dk
CVR-nr.: 42405213

Mærkedag i Sundparken med borgmester Jan Trøjborg

Borgmester Jan Trøjborg var i fredags på besøg i Sundparken for at tage det første spadestik.
 
I overværelse af et halvt hundrede mennesker foretog borgmesteren det første spadestik med god hjælp fra tre unge beboere fra Sundparken.
 

Med udvidelsen af hallen med en 100 %’s forøgelse af arealet og Odinsgaards køb af børnehaven Mariehønen bliver der dannet et helt aktivitetscenter til områdets beboere.

 

- Det er en meget stor glæde at få lov til tage første spadestik til udvidelsen af Sundparkhallen. En stor glæde, fordi , det viser mig, at hallen er en drønende succes, konstaterede borgmester Jan Trøjborg

 

- Jeg opfatter det som en stor cadeau til både Odinsgaard og det fantastiske boligsociale arbejde, der ydes, at Landsbyggefonden har bevilget et meget stort milliontilskud til udvidelsen, sagde Jan Trøjborg.
 
-   Jeg er sikker på, at udvidelsen blive til stor glæde for beboerne i området, og jeg glæder mig til et følge arbejdet herude, lød det fra en veloplagt Jan Trøjborg.
 
 En af de unge beboere tog spontant ordet efter borgmesteren. Hun har efterhånden en vis erfaring med første spadestik i Sundparken.
 
- For ti år siden foretog min bror og jeg det første spadestik til Sundparkhallen sammen med Vagn Ry Nielsen og jeg er kommet meget i hallen, det har været med stor glæde. Jeg glæder mig til, når hallen står færdig, sagde hun.
 
Det spontane indlæg gav hende en lang klapsalve fra de fremmødte.
 
Under det stående traktement i hallen var der også en tale af formanden for Andelsboligforeningen Odinsgaard, Lillian Andersen.
 
- Når arbejdet med udvidelsen af hallen er færdigt og Mariehønen er renoveret, har vi nogle fantastiske rammer og kun fantasien sætter grænser for, hvad der skal fyldes i lokalerne i fremtiden, sagde formanden Lillian Andersen.
 
Dagen sluttede af med hyggesnak på kryds og tværs mellem gæsterne.
 
PR

 

 

 

 

 

 

Til oversigten